На Луганщині потрапила під обстріл мобільна група ДФСУ, троє поранених

 

У районі населеного пункту Лопаскине на Луганщині в суботу, 29 жовтня, під обстріл російських найманців потрапила мобільна група Державної фіскальної служби, яка несла службу на цьому напрямку.

Як повідомляє прес-центр Держприкордонслужби, під час обстрілу поранень зазнали три члени екіпажу групи.

“Фантомівці” відстежували канал переправлення вантажів через лінію розмежування по річці Сіверський Донець. Вогонь терористи відкрили з протилежного берега річки зі стрілецької зброї та гранатометів СПГ.

Прикордонний наряд, який ніс службу на броньованому автомобілі неподалік від зазначеного району, отримавши інформацію, вирушив на допомогу. Про дану ситуацію також невідкладно повідомили військовослужбовців Збройних сил України.

Завдяки спільним скоординованим діям з військовими прикордонники під прикриттям броньованої машини врятували двох поранених співробітників ДФС та надали першу медичну допомогу. Ще одного пораненого евакували військовослужбовці ЗСУ.

В даний час всі вони доправлені в шпиталь, ідеться в повідомленні ДПСУ.

Читайте більше про контрабанду з “ЛНР”:
Павуки в банці “ЛНР”: окопна війна погано позначається на довголітті окупантів-контрабандистів

Тука: Слідство у справі про розстріл групи Ендрю вийшло на організацію наркотрафіку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна