Житомирську ОДА очолив Ігор Гундич

 

Президент України Петро Порошенко призначив новим головою Житомирської ОДА Ігоря Гундича. Про це він повідомив під час ході робочої поїздки в Житомирську область.

З 1 вересня Гундич був тимчасово виконуючим обов’язки голови Житомирської обладміністрації. Перед цим з  29 квітня 2016 року – заступник голови Житомирської облдержадміністрації.

Гундич в 2003 році завідувачем кормовим двором підприємства “Південне” у с. Буряки Бердичівського району Житомирської області.

З липня 2005 по травень 2006 року він працював керівником виконавчого комітету житомирської міської організації партії “Народний союз “Наша Україна”.

Із травня 2006 по листопад 2010 року Гундич був першим заступником мера Житомира з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

З жовтня 2012 по квітень 2016 року він був директором товариства з обмеженою відповідальністю “Елітне” (с. Буряки Бердичівського району).

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна