Медведчук у Сочі підтримав Путіна в першому ряду, пореготавши над США

 

Український політик Віктор Медведчук побував на засіданні Міжнародного дискусійного клубу “Валдай” у Сочі (РФ) в четвер, 27 жовтня, де під час виступу президента Росії Володимира Путіна сидів у першому ряду й реготав із жартів російського лідера. Про це повідомляють російські й українські ЗМІ.

Медведчук – колишній голова адміністрації президента Кучми, а нині голова проросійської громадської організації “Український вибір” – зайняв місце в престижному першому ряду форуму поруч із речником Путіна Дмитром Пєсковим.

Як відомо, зараз Віктор Медведчук представляє Україну в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи на переговорах щодо Донбасу й займається питаннями звільнення заручників, які перебувають у Росії та на окупованих територіях.

 

 

Як повідомляє “Українська правда“, виступ Путіна було присвячено критиці “західних партнерів”. Зокрема російський президент категорично спростував звинувачення на адресу РФ в спробах вплинути на вибори американського президента.

“Невже хтось серйозно думає, що Росія може якось вплинути на вибір американського народу? Америка що, якась бананова країна чи що? Америка – це велика держава! Якщо я не правий, поправте мене, будь ласка”, – сказав Путін, чим викликав регіт у Медведчука й Пєскова.

Володимир Путін також заявив, що Росія не проти залучити США до “нормандського формату” задля розв’язання українського конфлікту.

 

Нагадаємо, у квітні 2016 року Генеральна прокуратура формально почала розслідувати можливу причетність Медведчука до державної зради, сепаратизму і фінансування тероризму.

Читайте також:
Путін заявив, що до обміну Савченко дуже доклався Медведчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна