Бойовики ведуть вогонь по КПВВ “Майорськ”, поранено глухонімого. Рух призупинено

 

Через обстріли бойовиків тимчасово було призупинено рух у пункті попуску в’їзду-виїзду “Майорське”. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

“Сьогодні з 6.30, ще до початку здійснення пропускних операцій через лінію розмежування, терористи розпочали мінометний обстріл на напрямку контрольного пункту в’їзду-виїзду “Майорське””, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що всіх громадян, які очікували перед КПВВ, прикордонники відвели в тил ділянки, на декілька кілометрів.

Наразі обстріли на цьому напрямку бойовиками продовжуються. Окрім мінометів, бойовики також почали застосовувати стрілецьку зброю.

Пропуск буде відновлено після припинення вогню.

ОНОВЛЕНО. У четвер зранку в контрольний пункт в’їзду-виїзду “Майорське” прибув чоловік, який отримав осколкове поранення ноги. Він прямував з підконтрольної російським найманцям території в Бахмут.

В КПВВ прикордонники відразу викликали медиків для надання невідкладної допомоги та карету швидкої.

“Сам чоловік 1990 року народження нічого пояснити не зміг, оскільки виявився глухонімим. Однак прикордонники з’ясували, на підконтрольну Україні територію потерпілий рухався пішки. Свідки стверджують, що за декілька сотень метрів від контрольного поста «Майорськ» чоловік отримав осколкове поранення після вибуху, який стався в полі неподалік дороги. Його відразу посадили в один з транспортних засобів та відправили в КПВВ”, – повідомила прес-служба прикордонників.

У контрольному пункті лікарі зупинили кровотечу та швидкою доправили чоловіка в районну лікарню.

Читайте також:
В зоні АТО відкрили новий контрольний пункт пропуску “Майорськ”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна