Резиденцію посла США в Москві закидали фаєрами та листівками

 

Поліцейські в Москві затримали трьох молодих людей, які закидали резиденцію посла США фаєрами і розкидали листівки з вимогою виведення американських баз з території Європи. Про це повідомляє російське видання ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

“За несанкціоновану акцію в центрі Москви співробітниками поліції затримано трьох молодих людей”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що біля резиденції посла США в Спасо-Хаусі вони провели несанкціоновану акцію, розкидали листівки і закидали резиденцію запаленими фаєрами. Один з учасників акції прикувався наручниками до огорожі. Прибулий наряд поліції затримав трьох молодих людей.

Також повідомляється, що  можуть бути порушені справи за статтями Кодексу про адміністративні правопорушення 20.2 (“Організація та проведення несанкціонованої акції, мітингу або пікету”), а також 19.3 (“Опір співробітникам поліції”).

Читайте також:
У Москві знову атакували посольство України. ВІДЕО

У відповідь на Одесу в Москві українське посольство закидали яйцями. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна