Аваков домовився з Японією про допомогу. Обіцяє перейняти передовий досвід Токіо

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє про домовленість з Японією про взаємодію в сфері безпеки і реформи Національної поліції. Про це він написав у “Твітері”.

“Японія. Токіо. Разом зі старшим віце-міністром закордонних справ Японії Нобуо Кісі домовилися про взаємодію в сфері безпеки і реформу поліції”, – повідомив Аваков.

Крім того Аваков повідомив, що на зустрічі обговорили ключові питання продовження підтримки японським урядом реформи правоохоронної системи в Україні.

“Чому запитуємо підтримки у японців? Просто – Японія найбезпечніша країна в світі з точки зору криміногенної ситуації. Є що перейняти! Поточний акцент – найсучасніша система центрів управління поліцейськими патрульними і поліцейськими силами – система реагування на звернення людей + технічний моніторинг і організація системної взаємодії всіх служб від патрульного до криміналіста і поліцейського, управління рухом”, – написав він у “Фейсбуці”.

Також він пообіцяв переймати сучасну систему управління рухом в містах, запобігання пробок, регулювання потоків машин в часі з урахуванням новітніх технічних засобів і алгоритмів регулювання з пріоритетом громадського транспорту. Аваков зазначив, що такий центр, є абсолютно передовим в світі і навіть із заторами під час землетрусу справляється за 40 хвилин.

Читайте також:
Аваков розповів про реформи, які збирається впровадити до кінця року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна