В усіх районах Криму не вистачає лікарів

 

Медичні установи Криму укомплектовані лікарями на 81% від штатної кількості. Про це повідомляє прес-служба підконтрольного Кремлю міністерства охорони здоров’я Криму, інформує  “Крим. Реалії“.

У відомстві зазначають, що максимально високі рівні забезпеченості лікарями фіксуються в медичних організаціях Сімферополя, Ялти, Євпаторії, Сакському, Бахчисарайському районах – від 81% до 86%. Мінімальні рівні забезпеченості лікарями зберігаються в Роздольненському, Нижньогірському, Красноперекопському, Первомайському районах та Арм’янську, де укомплектованість штатних лікарських посад фізичними особами становить від 53% до 68%.

“Згідно з програмою “Земський лікар”, виплату в 1 млн рублів отримали 15 фахівців, ще 11 лікарів отримають виплату до кінця жовтня”, –зазначають у російському МОЗ Криму.

У прес-службі додали, що кількість вакансій за лікарськими спеціальностями, заявлені керівниками закладів охорони здоров’я, становить 914 посад. За 9 місяців 2016 року прибули на роботу 632 лікаря, а звільнилися 512.

Читайте також:
В Росії заявили, що окупували Крим, щоб захистити свій флот від атаки Києва та НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна