В Росії розбився гелікоптер Robinson, ніхто не вижив

 

Всі три людини, які перебували на борту вертольота Robinson, що розбився в Забайкаллі, загинули. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на главу Балейського району Забайкальського краю Сергія Гальченка.

Всі загинули. Місце катастрофи знаходиться в 10 кілометрах на південь від села Нижня Гірюніно Балейського району, в одному кілометрі від федеральної траси”, – сказав Гальченко.

Глава району додав, що на місце події виїхали співробітники МНС і місцевий житель, який бачив падіння вертольота.

Вертоліт Robinson, що належить золотодобувній компанії “Урюмкан”, вилетів 22 жовтня по маршруту Золотореченськ – артіль “Джалал-Кадай” і в контрольний час не вийшов на зв’язок. На його борту перебували три людини: пілот і два пасажири – гендиректор і головний інженер компанії “Дархан”, засновником якої є “Урюмкан”.

За даними компанії “Дархан”, політ був пов’язаний з оглядом виробничих ділянок з видобутку золота в рамках завершення промивного сезону.

Уламки гелікоптера виявив в Балейському районі вертоліт Мі-8 МВС Росії. У Забайкальському слідчому відділі на транспорті (Східно-Сибірське СУ на транспорті СК РФ) додали, що співробітники відомства приступили до дослідчої перевірки за фактом події.

Читайте також:
У Варшаві зіткнулися російський та польський літаки

У Росії розбився вертоліт, майже два десятки жертв. Подробиці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна