Бойовики обстріляли передмістя Маріуполя, підпалили будинок

 

У неділю вранці, 23 жовтня, бойовики обстріляли смт Талаківка з міномета калібру 120 мм, пошкодивши газову трубу та підпаливши житловий будинок. Про це повідомив прес-офіцер сектору “Маріуполь” в районі АТО Олександр Кіндсфатер в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“О 10:00 російські терористи стріляли з мінометів калібру 120 мм по Талаківці, яка знаходиться за 5 км від позицій українських військ. Бойовики випустили чотири міни, дві з яких розірвалися. Пошкоджено газопровід, почалася пожежа. На місце виїхали співробітники МНС і сапери. За попередньою інформацією, пошкоджені житлові будинки. Наявність постраждалих серед мирного населення уточнюється”, – сказав Кіндсфатер.

Селище міського типу Талаківка підпорядковане Кальміуській райраді міста Маріуполь, розташоване приблизно за 6 км на схід від міської межі Маріуполя.

“У поліцію Маріуполя надійшло відразу два повідомлення про наслідки обстрілу населеного пункту бойовиками. Один зі снарядів розірвався поблизу газової труби на вул. Суворова. За іншим повідомленням місцевої жительки, на цій же вулиці горить будинок. На місце події направлено слідчо-оперативну групу Кальміуського відділення поліції”, – повідомили в прес-службі Нацполіції.

Читайте також:
Тренер Маркевич потрапив під обстріл під Мар’їнкою: “Та то таке”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна