На Дніпропетровщині на полі сталася масова стрілянина, затримано 25 чоловіків

 

На Дніпропетровщині на полі неподалік с. Попасне 20 жовтня стався збройний конфлікт між 50 працівниками фермерського господарства за підтримки представників громадської організації із захисту прав фермерів та 25 молодиками  – з іншого. Про це йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в регіоні.

“Конфлікт виник на ґрунті розподілу майна фермерського господарства та урожаю між колишніми та теперішніми власниками. Під час сварки та подальшої бійки молодики почали стріляти з вогнепальної зброї в землю та кидати світло-шумові гранати, в результаті чого представнику фермерського господарства було спричинено вогнепальне поранення ноги. На місце події для забезпечення громадського порядку виїхали працівники полку поліції особливого призначення. Вони затримали та доставили до Новомосковського відділу поліції 25 чоловіків. Їх особи встановлені. Наразі слідчі проводять досудове розслідування, в рамках якого будуть з’ясовані всі обставини події”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили 6 мисливських рушниць, помпову рушницю, металеву та дерев’яну биту, 6 магазинів з набоями, стрічку з набоями 12-го калібру у кількості 28 штук, 2 ножі, молоток та сокиру.

Пораненого чоловіка було доставлено до лікарні та прооперовано.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), що карається позбавленням волі на строк від 3-х до 7 років.

Читайте також:
В одеському трамваї військовий відкрив стрілянину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна