Станиця Луганська стала епіцентром військових провокацій

 

Сьогодні, 20 жовтня, о 10:30 незаконні збройні формування втретє за добу обстріляли околиці смт Станиця Луганська з 82 мм мінометів та гранатометів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської військово-цивільної адміністрації.

Бойовики вели прицільний вогонь по позиціях підрозділів Збройних Сил України, розташованих за городами жителів Станиці. Внаслідок обстрілу місцевий житель отримав поранення середнього ступеню тяжкості.

“Сьогодні Станиця Луганська стала епіцентром військових провокацій. Вночі на територію районного центру намагалася проникнути ворожа ДРГ, а вдень під вогонь терористів потратили й садиби на її околиці. На жаль, постраждав місцевий мешканець. Йому наразі надається вся необхідна медична допомога. В цілому, ситуація повністю контролюється українськими військами”, – прокоментував голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Читайте також:
За добу в АТО троє поранених військових, спостерігається деескалація

Бойовики продовжують гатити із важкого озброєння

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна