Захарченко заявив, що вже встановили особу замовника вбивства Мотороли

 

Ватажок самопроголошеної “ДНР” Олександр Захарченко заявив, що вже встановлено особу замовника вбивства одного з командирів “ДНР” Арсена Павлова (Моторола), наразі йдуть пошуки виконавця. Про це він заявив на прес-конференції, яку транслював російський “Перший канал”, інформує “112 Україна“.

“Наразі проводяться слідчі заходи, які дозволять нам з’ясувати не тільки того, хто замовив, ми вже, до речі, про це знаємо, а хто виконав це вбивство. Ніякої пощади не буде, повірте”, – заявив Захарченко.

Ніякої конкретики Захарченко не озвучив.

При цьому він вважає, що замахом на Моторолу “Київ оголосив війну ДНР”, повідомляють РІА Новости.

“Я так розумію, Петро Порошенко порушив перемир’я і оголосив нам війну. Ну тепер чекайте… Досить. Натерпілися, наобіцялися, наговорилися”, – заявив Захарченко.

Звертаючись до військовослужбовців України, СБУ та Головного управління розвідки Міноборони, ватажок бойовиків “ДНР” сказав, що всі представники силових відомств – офіцери, майори, підполковники, які діють на окупованій території та їхні родини – віднині “поза законом”.

“Не лише тут, а й у Житомирі, Харкові, Дніпрі, Києві… Коли ми прийдемо до вас додому, ніякої милості до вас не буде. … Ця смерть для нас – не просто виклик, а виклик усій республіці. Ходіть тепер і бійтеся”, – заявив Захарченко.

Раніше самопроголошений “голова народної ради ДНР” Денис Пушилін заявив, що загибель “Мотороли” – “терористичний акт, здійснений українською ДРГ”, а “Київ … за допомогою цього вбивства розраховує розхитати ситуацію в “ДНР”.

Читайте також:
“А уявіть, що буде, коли Путіна завалять?” Фестиваль соцмереж на смерть Мотороли

Бойовик Моторола загинув від вибуху в ліфті в Донецьку. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна