У Водяному бойовики знищили цілу вулицю

 

У Водяному незаконні збройні формування ОРДО артилерією великого калібру знищили цілу вулицю. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

“По населеному пункту Водяне, яке розташоване неподалік від Маріуполя, незаконні збройні формування гатили з артилерій калібром 152 мм та 122 мм, а також із мінометів калібром 120 мм. Упродовж трьох днів, з 12 до 14 жовтня, сюди прилетіло більше 700 мін та снарядів. Вогонь ворог вів з напрямків населених пунктів Ленінське, Заіченко та Комінтернове”, – сказано в ньому.

За інформацією військовослужбовців української сторони СЦКК, які прибули у Водяному зафіксованоо численні розриви мін та снарядів, руйнування житлового сектору та інфраструктури. Внаслідок потужних та цинічних обстрілів повністю знищено 6 житлових будинків, а 10 – отримали значні ушкодження, виведено з ладу й лінію електропередач. Практично незаконні збройні формування знищіли цілу вулицю у цьому населеному пункті.

Крім того повідомляється, що місцева жителька 1938 року народження отримала поранення, її було евакуйовано у лікарню Маріуполя. Зазначається, у Водяному на момент обстрілу проживали 11 осіб, які попри ризик залишилися у своїх обійстях і не мали змоги виїхати у безпечне місце.

Військовослужбовці української сторони СЦКК всі злочинні випадки порушення режиму припинення вогню та використання НЗФ ОРДО заборонених Мінськими домовленостями видів озброєння задокументували і передали матеріали фотофіксації представникам спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ в Україні.

Читайте також:
На Луганщині підірвався автомобіль з військовими, є жертви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна