Полторак похвалився 57 тисячами контрактників

 

За дев’ять місяців 2016 року 57 тисяч осіб вступили на службу за контрактом до Збройних сил України, і після демобілізації шостої черги в зоні АТО в листопаді залишаться тільки військовослужбовці за контрактом.  Про це заявив міністр оборони генерал армії України Степан Полторак в ефірі “5-го каналу“.

“За цей рік ми дійсно дуже серйозно зрушилися вперед … На сьогодні, тільки за цей рік, практично дев’ять місяців, ми призвали більше 57 тисяч чоловіків і жінок на службу за контрактом. В місяць ми призиваємо від 5 до 7 тисяч”, – зазначив Полторак.

Міністр зауважив, що сьогодні більшість частин вже скомплектовані з військовослужбовців за контрактом.

За його словами, після завершення демобілізації останньої черги, яка відбудеться до кінця жовтня, у зоні проведення АТО, і на лінії зіткнення не залишиться жодного військовослужбовця, призваного по мобілізації.

Читайте також:
Президент заявив про наявність уже 100 тисяч резервістів та цілком контрактну армію

Бутусов: Кампанію з контрактами ЗСУ провалено. Потрібна сьома хвиля мобілізації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна