Напередодні Покрови бойовики “насипали” зі ствольної артилерії й мінометів великих калібрів

 

За минулу добу, 13 жовтня, російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників в зоні АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 14 обстрілів. Порушуючи “режим тиші”, противник відкривав вогонь в районах Талаківки, Мар’їнки та Богданівки з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї, а по Широкиному й Водяному – з мінометів калібру 120 мм та ствольної артилерії калібру 122 мм.

На Луганському напрямку бойовики відкривали вогонь 10 разів. Збройні провокації відбулись у районах Новоолександрівки та Станиці Луганської. Окрім стрілецької зброї та гранатометів, тут бойовики застосували снайперський вогонь. Українські позиції в Новозванівці зазнали ворожих обстрілів зі ствольної артилерії 152-го калібру.

На Донецькому напрямку зафіксовано один обстріл. В Авдіївці противник застосував кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю. На цій ділянці бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Нагадаємо, відведення сил у районі Станиці Луганській зупинилося через обстріли з боку бойовиків.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна