Через негоду на Одещині уже загинули три людини

 

На Одещині внаслідок негоди, що спричинила обвалення дерев і електроопор, загинули три людини. Серед жертв – 11-річна дитина, повідомив уночі 13 жовтня голова Одеської облдержадміністрації Михеїл Саакашвілі, інформує “Радіо Свобода“.

Крім того через негоду в Одесі загинула 79-річна жінка, а чоловік 45 років, на якого впала гілка, помер у лікарні.

Нині у більш як 100 населених пунктах області відсутнє електропостачання. У зв’язку зі стихійним лихом на Одещині оголошено надзвичайний стан, повідомив керівник обласної влади.

“Ми рекомендуємо скасувати заняття в школах і обмежити явку в держустанови у всіх районах, яких торкнулося лихо, крім служб із надзвичайних ситуацій і тих жителів, хто забезпечує життєдіяльність районів. Ще раз закликаємо всіх максимально утриматися від виходу з дому поки не вщухне вітер”, – написав Саакашвілі.

В Одесі й Одеській області на 12 жовтня оголошували штормове попередження. Упродовж доби був сильний дощ, вітер із поривами до 27 метрів за секунду. Нині, за повідомленнями користувачів соцмереж, стихія дещо вщухла.

Читайте також:
В Одесі встановлено дощовий рекорд та вперше зафіксовано затори в 10 балів. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна