Росіянин з ПМР помер на кордоні України через епілептичний напад

Росіянин із Придністров’я, якого українські прикордонники затримали на Чернігівщині, помер внаслідок епілептичного нападу. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

За інформацією ДПСУ, вранці 12 жовтня громадянин Росії, який постійно проживав на території невизнаного Придністров’я, намагався перетнути кордон у пункті пропуску “Нові Яриловичі”. Однак прикордонники його не пропустили через заборону чоловікові в’їжджати на територію України.

Чоловік вирішив схитрувати і перетнути кордон нелегально. Проте і це йому не вдалося.

Громадянина РФ затримали прикордонники відділу “Добрянка” на околиці села Нові Яриловичі.

“Згодом, після оформлення відповідних адміністративних документів, у затриманої особи раптово погіршився стан здоров’я. За ознаками, у нього стався епілептичний напад. Прикордонники відразу викликали карету швидкої допомоги, але, коли вона прибула, то лише констатувала смерть затриманого”, – зазначили в прес-службі ДПСУ.

Правоохоронці поінформовані про вказаний випадок.

Читайте також:
На системних поборах затримали ще одного командира-прикордонника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна