ФСБ проводить чергові обшуки в будинках кримських татар. ВІДЕО

 

Сьогодні вранці співробітники ФСБ проводять обшуки у кримських татар у селі Строганівка і масиві Кам’янка в передмісті Сімферополя. Про це у “Фейсбуці” повідомив журналіст Шевкет Наматуллаєв.

“Шукають чергових “терористів”. До слова, ті, у яких проходять обшуки недавно повернулися з Хаджу. Для залякування і психологічного тиску підтягнули десятки співробітників ОМОН з автоматами і автозаки! Сусідів і родичів навіть близько не підпускають до будинків обшукуваних, у них свої поняті. Співробітник органів одному з тих, хто прийшов до місця чергового обшуку чоловіків: “У вас своя правда, а у нас своя. Не потрібно ось цих розмов””, – написав він.

Також Наматуллаєв  розповів, що у Строгонівці матері одного з обшукуваних стало погано, після того як ОМОНівці її штовхали і не пустили в будинок. Вона втратила свідомість перед будинком. Бригаду “швидкої” до неї довго не підпускали.

Також повідомляється, що після обшуку деяких кримських татар вже відвезли в управління ФСБ.

Читайте також:
Біля Кремля розвісили плакати, щоб привернути увагу до викрадень та вбивств кримських татар. ВІДЕО

Умерова оштрафували, Меджліс забороняють. У низці країн проходять акції на підтримку кримських татар

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна