Путін відмовився від візиту до Парижа через Сирію, – ЗМІ

 

Президент Росії Володимир Путін відмовився від візиту до Парижа, який мав відбутись 19 жовтня. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерело в адміністрації президента Франції.

Офіційно ця інформація не підтверджена. Російська влада повідомлення про відміну візиту у Францію поки не коментує, зазанчає ВВС.

За даними джерел ЗМІ, зранку відбувся контакт між країнами, і Франція нібито запропонувала під час візиту Путіна обмежитись тільки перемовини щодо Сирії. У відповідь у Кремлі нібито заявили, що в такому разі хочуть відкласти візит.

За даними агенцій, Володимир Путін планував відвідати новий православний собор у Парижі, а також російську мистецьку виставку.

Напередодні президент Франції допустив, що може відмовитись від зустрічі з Володимиром Путіним. Він це пояснив позицією Росії щодо війни у Сирії.
Франсуа Олланд вважає, що Росія може постати перед судом щодо військових злочинів через авіаудари у сирійському Алеппо. Олланд заявив у телеінтерв’ю, що це може відбутись в Міжнародному кримінальному суді.

Читайте також:
Французький екс-міністр пояснив логіку “реальної політики”,
за якою Європа скасує санкції проти Росії

Бомби від Путіна. Росія заблокувала резолюцію РБ ООН про припинення ударів по Алеппо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна