В мережі презентували масштабний соціальний ролик “Балада про піхоту”. ВІДЕО

 

В мережі презентували масштабний соціальний ролик “Балада про піхоту”, присвячений воїнам Сухопутних військ України, які захищають країну. Ролик закликає українців вступати на контрактну службу та, загалом, розповідає про Сухопутні війська України.

“Армія – це не лише передова та підготовка військових. Не менш важливою є підтримка суспільства. Командування СВУ звернулося до Гната Коробка та Олександра Копила з K&K Group з проханням допомогти у налагодженні комунікації з громадськістю. Початком нашої співпраці став цей ролик, реалізований повністю на волонтерських засадах. Це вражаюча колосальна робота. Хочу подякувати усім, хто долучився до його створення”, -розповів заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ полковник Олександр Голоднюк, йдеться в повідомленні на сторінці Сухопутних військ України у “Фейсбуці”.

“Ми хотіли показати У ролику показані прості речі та справжні люди: солдати та офіцери Сухопутних військ України. Це не супергерої з фільмів. Коли ти спілкуєшся з ними, бачиш звичайних хлопців. Але є речі, які виокремлюють їх поміж інших – справжні воля та дух. Це сила нашої армії. Хочеться також відзначити колосальний ентузіазм та згуртованість всіх учасників проекту, а це люди з різних сфер. Така консолідація ще раз доводить: ми змінюємося, змінюється країна”, – сказав автор проекту Гнат Коробко (K&K Group).

Автор проекту Олександр Смірнов (TABASCO): “Це був один з найскладніших сценаріїв соціального ролика. Потрібно було знайти символ для сухопутних військ – простий, людяний, позбавлений удаваного героїзму та шароварщини. Цим символом стала лопатка піхотинця”.

Володимир Яценко (LimeLite Studio): “Ми взялися за цей проект, тому що це наш спосіб захищати свою Батьківщину. З автоматом у руках ми були б не такими ефективними, а тут можемо бути просто смертоносними. Я досі із задоволенням згадую істерику ватників у прайм-тайм першого каналу Росії після 9 травня, коли ми вийшли з соціальними роликами до Дня Перемоги”.

Режисер Елі Свердлов: “Коли Саша (Олександр Смірнов) попросив мене зняти цей проект, я відразу відчув, що ми зробимо щось дуже сильне. Я поділяю прагнення українців в їхній боротьбі за свободу. Я сам в минулому солдат Ізраїльського спецназу та знаю не з чуток, що таке поле бою. Разом ми зробили все, щоб наш фільм вийшов справжнім”.

Читайте також:
“Будь як Валера!” Бердянськ заполонила патріотична реклама з Героєм України Чибінєєвим

Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

“А оце вже еспресо!” Новий мега-ролик від Асоціації підприємств ветеранів АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна