На Чернігівщині бійка біля сільського клубу закінчилася вибухом гранати

 

У Чернігівській області в ході масової бійки місцевих жителів та невідомих хуліганів один з учасників кинув у натовп гранату. Постраждали четверо осіб, у тому числі житель Києва. Про це повідомили в секторі комунікації ГУ поліції Чернігівської області.

Близько четвертої ранку 9 жовтня до чергової частини відділення поліції в Бобровицькому районі надійшло анонімне повідомлення про те, що до клубу одного з сіл приїхали невідомі молодики та вчинили бійку, в ході якої пролунав вибух. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Бобровицького відділення поліції, Головного управління Нацполіції та вибухотехніки.

Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотирьох осіб, один з яких – киянин Києва – був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла.

Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду.

Після цього на порозі сільського клубу, де стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкових поранень зазнали троє осіб, які теж доставлені до районної лікарні. Їх життю нічого не загрожує.
Вибух пошкодив припаркований неподалік автомобіль “Шкода Октавія”.

На місці події вибухотехніки зібрали та направили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби та ніж.

Того ж дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Він поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за статтями “замах на вбивство”, “незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами” та “хуліганство”. Поліція проводить подальше розслідування.

Читайте також:
У київському метро затримали військового з Донбасу з вантажем гранат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна