Доба в АТО: четверо українських воїнів зазнали поранення, у бойовиків – двоє вбитих

 

За минулу добу, 9 жовтня, внаслідок бойових дій в зоні АТО загиблих серед наших воїнів немає, четверо отримали поранення.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Підтвердженні втрати противників: двоє бойовиків загинули та двоє поранених військовослужбовців зі складу 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк).

Речник повідомив, що за угодою про розведення сил та засобів у населеному пункт Золоте сили розвели, проте місцевість не розміновано та пропускний пункт не працює, у Петрівському сили розвели та територію розміновано, у Станиці Луганській, зі сів Лисенка, розведення не відбулось через регулярні обстріли противника.

Розведення відбувається за постійної присутності та під постійним контролем місії ОБСЄ, тому місцевим жителям немає чому хвилюватися.

Також Лисенко повідомив, що за минулу добу на Луганському напрямку обстановка значно покращилась, бойовики не використовували важке озброєння.

Читайте також:
Бойовик на Донбасі насмерть збив жінку та заявив, що має “імунітет” від ЗС РФ

Бойовики відкривали вогонь по українських захисниках 22 рази

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна