У лікарні в Дніпрі після трьох тижнів коми помер грузинський воїн ЗСУ

 

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова сьогодні, 8 жовтня, помер Давід Гамсахурдіа, військовослужбовець 128-ї гірсько-піхотної Закарпатської бригади Збройних сил України, уродженець Грузії та мешканець Закарпаття.

david-gamsahurdiya-2Як повідомила радник голови ОДА Тетяна Губа, Давид 16 вересня отримав важкі осколкові поранення під час обстрілу шахти “Бутівка” під Донецьком і відтоді перебував у комі.
Бійцеві йшов 
26-й рік.

Осколки міни прошили Давідові мозок, пошкодили хребет, зламали стегнову кістку. Його життя підтримувалося у шпиталі завдяки апарату штучного дихання.

За час перебування бійця в медичному закладі медики провели чотири операції та готували пораненого до нових операцій на хребті, інформує “Закарпаття онлайн”.

“Витягти” Давида намагалися і небайдужі дніпряни, організовано здаючи кров та допомагаючи родині воїна на волонтерській основі.

ОНОВЛЕНО. Свого часу родина Гамсахурдіа залишила Сухумі (Абхазія), рятуючись від російської експансії, та оселилися в селі Анталівці Ужгородського району.

Попрощатись із грузинським патріотом України та підтримати його маму Тетяну Михайлівну можна в понеділок, 10 жовтня, о 10:00 біля моргу лікарні Мечникова, написав у “ФБ” Бесо Чілінгарашвілі.

Нагадаємо, у квітні під Авдіївкою загинув грузин-контрактник ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна