Автобус з івано-франківцями врізався у військовий тягач, 11 поранених. ФОТО

 

У Гайсинському районі Вінницької області пасажирський автобус врізався у військовий тягач. Про це повідомила прес-служба управління Нацполіції Вінниччини.

Пригода сталася близько 6:30 на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, біля повороту на село Митків Гайсинського району.

За попередньою інформацією, 49-річний водій, керуючи автобусом “Мерседес”, зіткнувся з військовим тягачем МАЗ-357 із тралом, який стояв на узбіччі.
Як видно на фото, на тралі перебувала військова гусенична інженерна машина.

avtobus-vrizavsya-v-tyagach-vinnitska-oblast-1

Пасажирський автобус, у якому на момент ДТП перебували 27 осіб (двоє водіїв і 25 пасажирів), прямував з Івано-Франківська в Умань.

avtobus-vrizavsya-v-tyagach-vinnitska-oblast-3“Унаслідок аварії 11 осіб у віці від 49 до 61 років, жителі Івано-Франківської області, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню. Шестеро людей, серед яких двоє водіїв 49 і 54 років, а також четверо пасажирів, жінки 54, 59 та 61 років, були госпіталізовані”, – повідомили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження свободи на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Проводяться подальші слідчі дії.

Читайте також:
У Конотопі серед вулиці перекинувся догори дригом зенітно-ракетний комплекс. ФОТО

Біля Маріуполя військовий бензовоз врізався у позашляховик з військовими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна