За добу бойовики 40 разів порушили “режим тиші”

 

За  минулу добу бойовики 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міноборони.

Зокрема 12 порушень “режиму тиші” зафіксовано на Луганському напрямку.  Бойовики вдавалися до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Новозванівки, Балки Крутенької, Трьохізбенки та Станиці Луганської, при цьому застосувавши стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети. По Новоолександрівці, Новозванівці та в районі Балки Крутенької ворог застосував проти сил АТО міномети 120-го калібру.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів. Під ворожий вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили населені пункти Авдіївка, Піски, Опитне, Новгородське та Верхньоторецьке. Також неподалік Авдіївки  та Верхньоторецького ворог відкривав вогонь з мінометів калібром 82-мм.

На Маріупольському напрямку  зафіксовано  20 випадків порушення російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню. Збройні провокації ворога зафіксовано районі Водяного, Чермалика, Мар’їнки, Широкиного, Гнутового,  Павлопіля та Старогнатівки. Окрім гранатометів та стрілецької зброї в районі Тарамчука противник застосував проти сил АТО міномет калібром 82-мм. Також неподалік Мар’їнки, Широкіного та Гнутового зафіксовано снайперський вогонь противника.

За добу що минула, в районах проведення антитерористичної операції виявлено чотири прольоти БПЛА

Читайте також:
Проросійські хакери зламали ФБ-сторінку штабу АТО

Доба в АТО: у ЗСУ без втрат, у бойовиків – троє вбитих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна