Фракція БПП не голосуватиме за введення візового режиму з РФ

 

Фракція БПП не голосуватиме за постанову про введення візового режиму з РФ. Про це, під час спілкування з журналістами у парламенті,  заявив народний депутат фракції Партії ” Блок Петра Порошенка” Олексій Гончаренко, повідомляє прес-служба фракції.

“Наша фракція на засіданні прийняла рішення не голосувати за постанову про введення візового режиму з РФ. Є кілька причин для цього. По-перше, ми є проурядова фракція, отже, ми не можемо приймати рішення без спілкування з Урядом. Є позиція Міністра закордонних справ, який аргументує, що це неправильно робити, що ми для цього не підготовлені. По- друге, в нас є мільйон українців, які працюють в Росії і заробляють гроші для своєї родини.

Росія, звичайно, зробить симетричну відповідь на введення віз. А відтак, буде перекрита для багатьох українців можливість відвідувати РФ з метою заробітку. Це питання потребує зваженості і обережності. Емоції не повинні домінувати при прийнятті цього рішення”,- наголосив парламентар.

Нагадаємо, спікер Парубій висунув ідею ввести візовий режим з Росією після арешту в РФ українського журналіста Романа Сущенка.

Читайте також:
Гопко нагадала, що комітет ВР уже схвалив візовий режим з Росією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна