У Десні БМП насмерть задавила військового-контрактника

 

Під час навчань на полігоні “Десна” на Чернігівщині внаслідок потрапляння під гусеницю бойової машини загинув військовослужбовець-контрактник. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Військова прокуратура Деснянського гарнізону розслідує кримінальну справу за фактом порушення правил водіння або експлуатації бойової машини, що спричинило загибель військовослужбовця.

Оперативники встановили, що 5 жовтня близько 10:00 на тактичному полі навчального центру Сухопутних військ ЗСУ у селищі Десна Козелецького району Чернігівської області проводились навчання. У ході відпрацювання тактичного заняття під час спішування з БМП-1 військовослужбовець-контрактник, молодший сержант, потрапив під гусеницю бойової машини піхоти та від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Як пояснили у відомстві, попередньою причиною трагедії є порушення правил експлуатації бойової машини водієм-механіком БМП-1 (військовослужбовцем-контрактником).

“У ході слідства досліджується правильність організації проведення навчання, повнота доведення заходів безпеки на учбових місцях, виконання нормативних вимог використання бойової техніки та інше. Слідчі дії тривають”, – додали в прокуратурі.

Читайте також:
Офіцер із Десни поставив біля полігону білборд із “привітом нікчемам і сволоті”. ФОТО

У Десні виявили контрактника, який зумисно приховав туберкульоз

На Львівщині й Дніпровщині проходять масштабні навчання за участю
резервістів 1-ї черги

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна