США про переговори з РФ щодо Сирії: терпіння американського керівництва добігло кінця

 

Адміністрація президента США розглядає різні інструменти впливу на політику Росії в Сирії, зокрема, санкції.

Як повідомив офіціний представник Білого дому Джошуа Ернест на брифінгу в понеділок, 3 жовтня, президент США Барак Обама та його адміністрація ретельно розглядатимуть це питання найближчим часом, інформує “Дзеркало тижня“.

“Президент розглядає різні варіанти, і його команда з національної безпеки регулярно надає йому нову інформацію про варіанти, які є в його розпорядженні… Набір інструментів, доступних США, включає в себе санкції, які довели, що є ефективним і потужним засобом”, – наголосив Ернест.

Коментуючи вихід США з переговорного процесу з РФ щодо Сирії, представник Білого дому допустив, що терпіння американського керівництва добігло кінця.

“Я думаю, що терпіння всіх відносно Росії добігло кінця. Вони вичерпали ліміт довіри”, – заявив спікер Адміністрації президента США.

Раніше в понеділок в Держдепартаменті заявили про вихід США з переговров із РФ з мирного врегулювання сирійського конфлікту. США виведуть із Сирії персонал, який повинен був контролювати реалізацію мирних угод.

При цьому Вашингтон не збирається розривати військові контакти з Росією для уникнення конфліктів в повітрі.

Читайте також:
США призупинили переговори з Росією щодо Сирії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна