Минулої доби найгарячіше було на Маріупольському напрямку

 

За минулу добу бойовики  32 рази відкривали вогонь по позиціям українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 6 обстрілів з боку бойовиків.  Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Попасної, де бойовики застосовували стрілецьку зброю. Окрім того, позиції наших військ біля Новоолександрівки противник обстрілював із гранатометів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Кам’янки та Зайцевого.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 16 обстрілів. Противник вів обстріли  в районі Павлополя, Мар’їнки, Широкиного, Старогнатівки та Богданівки, застосовувавши при цьому стрілецьку зброю та кулемети. По Талаківці окупанти стріляли з БМП, а по Широкиному та Богданівці відкривали вогонь з гранатометів.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, було виявлено 5 БПЛА.

Читайте також:
Доба в АТО: один військовий загинув, ще двоє отримали поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна