Лещенко заявив, що перед його візитом до США Банкова розіслала в Америку “темники”

 

Перед приїздом в США нардепа від БПП Сергія Лещенка, в американські організації, з якими він співпрацює, було розіслано “темники” з адміністрації президента України. Про це сам політик написав у “Фейсбуці”.

“Горезвісні “темники” адміністрації президента (…) тепер в США. Напередодні мого приїзду до Вашингтона було найнято піар-агентство, яке розіслало “темник” щодо мене по організаціям, з якими ми співпрацюємо. Правду перемішали з брехнею, і особливо не напружувалися перевіркою достовірності джерел. Хлопці настільки відверто халтурили, витрачаючи гроші своїх українських клієнтів, що використовували навіть сфальсифіковані фотографії”, – повідомив Лещенко.

З його слів, автором “темника” виступив Джеремі Баронберг (Jeremiah Baronberg) з компанії Fontheim International, LLC.

До розсилки цього “темника” також долучилися керівники лобістської компанії Blue Star Strategies LLC, що допомагала Борису Ложкіну під час його роботи главою адміністрації президента Порошенка, зазначив Лещенко.

“Що я можу сказати? Пишіть ще “темники” розсилайте їх на всі адреси не тільки Америки, а й Європи. Тому що нормальні люди розуміють – якщо хтось готовий витрачати час і гроші на роботу проти мене, значить, в моїх словах є правда. Вважаю розсилку “темника” проти мене свого роду визнанням. Чекаю нових “шедеврів”, – написав депутат Лещенко.

Читайте також:
Лещенко розповів, що “єврооптимісти” тиждень робили в США

Перевірка НАБУ встановила порушення при купівлі квартири депутатом Лещенком

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна