Білорусу, який виніс на Паралімпіаді прапор Росії, подарують квартиру

 

Російськи бізнесмен вирішив подарувати квартиру в білорусу Андрію Фомочкіну, який виніс на Паралімпіаді в Ріо прапор Росії.

Про це повідомила речниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захаров у “Фейсбуці”.

“Всього розповідати не буду. Скажу тільки, що квартира справжня, в готовому будинку – це я, звісно, особисто перевірила. А хто цей загадковий граф Монте-Крісто і як відреагує наш білоруський герой на такий подарунок, Ви дізнаєтеся завтра. Тому що сьогодні Андрій Фомочкін приїхав в Москву”, – написала Захарова.

Як повідомляла “Новинарня“, під час церемонії відкриття Паралімпійських ігор делегація Білорусі вийшла на стадіон “Маракана” з російським прапором на знак протесту проти відсторонення збірної РФ від участі в Іграх.
Організатори вилучили у білоруської збірної цей прапор. За цей вчинок білорусам може загрожувати штраф, однак МПК заявив, що спочатку планує ідентифікувати конкретного “порушника”.

Читайте також:
У Ріо відбулась церемонія закриття XV літніх Паралімпійських ігор. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна