Росія надіслала Луценку офіційний лист, в якому здала зрадників-прокурорів часів Януковича. ДОКУМЕНТ

 

Генеральна прокуратура Росії надіслала офіційний лист генпрокурору України Юрію Луценку, в якому повідомляється, що в березні 2014 у м. Ростов-на-Дону Янукович підписав Указ про вихід з громадянства України 590 прокурорів. Про це Луценко повідомив у “Фейсбуці“.

Він зазначив, що Росія дуже стурбована кримінальним переслідуванням за державну зраду прокурорів АР Крим.

Зі слів Луценка, завдяки офіційному листу ГП РФ українські слідчі отримали беззаперечний доказ вини 299 колишніх українських прокурорів, яким вже оголошено про підозру.

Крім того ГПУ отримала дані ще про 291 зрадника.

З огляду на це генпрокурор підписав подяку начальнику управління генпрокуратури РФ І. Каминіну.

Подяка Луценка

“Двічі не судимий екс Президент Янукович пробує підвищити свій воровський статус. Від простого баклана він намагається піднятися до козирного фраєра. Але щоб фуфло гнати треба мізки.  Мушу розчарувати і ГП РФ і зальотного шулєра – на справжньому Указі Президента Україна крім підпису має бути Державна печатка. Її Янукович на щастя вкрасти забув.  Фьодорович, двійка! Сідай”, – додав на завершення Луценко.

Лист ГП РФ до Луценка 3 4

Читайте також:
Прокуратура взялася за справу про розпродаж танків за часів Януковича з 22 млн. “дисконту”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна