Під впливом результатів розслідування катастрофи “Боїнга” двоє бойовиків відмовились повертатися в зону АТО

 

З огляду на поступове розуміння невідворотності покарання за військові злочини зростає кількість бойовиків 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які відмовляються повертатись у зону АТО після проведення відпусток (службових відряджень) у Росії та супроводжувати бойову техніку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що 28 вересня, під впливом оприлюднення світовими ЗМІ результатів розслідування міжнародної слідчої групи та доказів того, що пасажирський літак малазійських авіаліній рейсу МН-17 був збитий російськими військовослужбовцями із установки ЗРК “Бук”, навмисно переміщеної з території Росії на тимчасово окуповані території сходу України, зенітною ракетою 9М38, яка виробляється тільки в Росії, що призвело до загибелі 298 людей, механіки-водії зенітно-ракетної батареї 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти Дмитрий Заяц (рос.) та Вячеслав Гончаров (рос.), під час перебування у службовому відрядженні у м.Ростов-на-Дону, відмовились супроводжувати до місця постійної дислокації полку (Новоазовськ) відремонтовані бойові машини зенітно-ракетного комплексу “Стрела-10М3”.

Читайте також:
Після оголошення “режиму тиші” серед бойовиків збільшились випадки мародерства та розбійних нападів

Офіційно: “Боїнг” на Донбасі збили російським “Буком” із території бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна