Українські армійські борці посіли призове місце на чемпіонаті світу

 

Українські армійські борці здобули третє загальнокомандне місце на 31-му чемпіонаті світу з боротьби серед військовослужбовців, який проходив у столиці Македонії Скоп’є. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

У змаганнях взяли участь спортсмени з 29 країн світу. Українські армійські борці вибороли одну срібну та шість бронзових нагород. У росіян – дев’ять золотих, одна срібна й чотири бронзові медалі.

Найбільше медалей принесли представники греко-римської боротьби. Так, бронзові нагороди здобули працівник ЗС України Андрій Белих (вагова категорія до 80 кг), сержант Олександр Шишман (85 кг), працівник ЗСУ Зелімхан Дзігасов (98 кг), старшина Олександр Чернецький (130 кг).

У змаганнях з вільної боротьби “срібло” здобув солдат Василь Шуптар (61 кг) та “бронзу” – працівник ЗСУ Андрій Яценко (57 кг).

Читайте також:
Молодший сержант ЗСУ Беленюк у сутичці
за борцівське “золото” Ріо поступився грузину з Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна