Росія фальсифікує кримінальні провадження для примусової мобілізації бойовиків на Донбас

 

Російське окупаційне командування спільно із співробітниками ФСБ РФ нарощують заходи “примусово-добровільної” мобілізації  для бойових дій на Донбасі шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони.

“З огляду на проблеми з комплектуванням особовим складом 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, а також масових випадків відмови продовжувати участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України, російське окупаційне командування, спільно із співробітниками ФСБ РФ, нарощують заходи “примусово-добровільної” мобілізації у т.ч. шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень”, – йдеться в повідомлення.

Згідно з повідомленням, з початку вересня на території Ростовської та Воронезької областей, а також Краснодарського краю Росії  та тимчасово окупованих територіях України, зросла кількість випадків, коли особам, затриманим за дрібні правопорушення навмисно підкидається зброя, набої, вибухові речовини та засоби підриву для примушення до підписання контрактів щодо проходження військової служби під загрозою кримінального переслідування.

Читайте також:
Розвідка повідомила про чергові факти мародерства бойовиків на Донеччині

Розвідка засвітила повну “штатку” мотострілецької роти ЗС РФ з Примор’я, яка прибула воювати на Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна