Бойовики “ЛНР” знову відзначилися із втопленими БМП і розплатою за мародерство

 

На окупованій території Луганської області під час військових навчань бойовики втопили три БМП. Це сталося на полігоні “Перевальський”, де навчання проводять підрозділи 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2-го армійського корпусу ЗС РФ, повідомляє Головне розвідувальне управління Міноборони України.

“В ході виконання елементів подолання водної перешкоди на Ісакіївському водосховищі, внаслідок порушення правил підготовки бойової техніки, затонуло три бойові машини піхоти”, – йдеться в зведенні.

Також розвідка інформує про чергові ексцеси в 7-й окремій мотострілецькій бригаді (Дебальцеве) 2 АК, яка “уславилася” постійними порушеннями дисципліни й крадіжками ще за часів командування 7 омсбр полковника ЗС Росії Олександра Бушуєва (знищений 3 липня ц.р. під Торезом).

Командуванням 2-го армійського корпусу (Луганськ) розпочато переміщення підрозділів 7-ї бригади на другорядний напрямок, у район міста Брянка, “що призвело де чергової хвилі розкрадання військового майна, а також об’єктів цивільної інфраструктури”.

За повідомленням ГУР, 23 вересня ц.р. розпочато розслідування по факту розкрадання вузлів та агрегатів бойових машин, що призвело до виведення з ладу двох бронетранспортерів та однієї бойової машини піхоти, де основними підозрюваними проходять наступні військовослужбовці 7-ї окремої мотострілецької бригади Острохов Олександр Володимирович (13.04.1971 р.н.), Степанов Геннадій Васильович (08.04.1971 р.н.), Рибалкін Дмитро Іванович (14.02.1982 р.н.).

“24 вересня ц.р., при спробі виконати вказівку начальника штабу 7 омсбр викрасти у м. Луганськ залізні ворота для облаштування нового місця дислокації штабу з’єднання у н.п. Брянка, пильними луганчанами було викрито двох військовослужбовців бригади (рос.), БАЗАНА Дмитрия Владимировича (18.07.1981 г.р.) та СВИТАНА Николая Сергеевича (22.05.1992 г.р.). До прибуття військової поліції невдачливих крадіїв тримали придавленими тими воротами, які вони намагались вкрасти”, – ідеться в зведенні ГУР.

Читайте також:
Весела бригада Бушуєва “армії ЛНР”:
втоплені БТРи, вкладені БМП, збиті БПЛА, стрілянина в кабаках

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна