У київському метро затримали військового з Донбасу з вантажем гранат

 

У Києві на станції метро “Вокзальна” правоохоронці затримали уродженця Луганщини, який перевозив шість гранат і запали до них.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, подія трапилася близько сьомої години ранку в суботу, 24 вересня.

Працівник управління поліції метрополітену у вестибюлі станції метро “Вокзальна” зупинив 46-річного чоловіка з сумкою, де перебували боєприпаси.

Затриманий пояснив, що він проходить військову службу за контрактом у Донецькій області, а в столицю приїхав на лікування.

Слідчим відділом управління поліції метрополітену Головного управління Національної поліції в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, про що повідомили представників військової прокуратури.

Вилучені боєприпаси відправлені на експертне дослідження. Чоловіку загрожує до семи років ув’язнення.

Читайте також:
У Миколаєві чоловік у масці стріляв у поліцейських та кинув під їх авто гранату

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна