Поліція Донеччини з початку року повідомила про підозру понад 350 “сепарам”

 

У Донецькій області з початку року поліція оголосила про підозру 357 особам, причетним до незаконних збройних формувань. Про це в “Фейсбуці” повідомив начальник обласної поліції В’ячеслав Аброськін.

“Поліція Донецької області продовжує виявлення та документування осіб, причетних до незаконних збройних формувань. За дев’ять місяців цього року за вчинення правопорушень за ст. 260, 256, 294, 258-3 оголошено про підозру 357 особам та затримано 220 людини. Обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою – 37. Оголошені в розшук – 137”, – написав він.

Крім того, за останній тиждень встановлено місцезнаходження та повідомлено про підозру сімом учасникам НВФ – за вчинення правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань), ч. 1 ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності).

“Більшість із затриманих “несли службу на блокпостах “ДНР” у Слов’янську та Костянтинівському районі, один з них охороняв “військові склади ДНР”, і “мадам” збирала гроші на потреби “ополченців”, а також готувала їжу бойовикам. Ніхто з “героїв ополчення” забутий не буде, а кожному з них воздасться по “заслугах”, – додав Аброськін.

Читайте також:
У Маріуполі затримали групу зловмисників, які підробляли паспорти України для “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна