В парламентській газеті опублікували імена нардепів-прогульників

 

В парламентській газеті “Голос України” 22 вересня оприлюднили прізвища народних депутатів, які не прийшли на ранкове засідання Верховної Ради. Про це пише “112-Україна“.

Із фракції “Блок Петра Порошенка” були відсутні 22 нардепи. Крім того, 26 депутатів були зареєстровані, але не голосували.

Не прийшли на засідання 11 нардепів від “Народного фронту”, а 16 не голосували.

Відсутні 16 позафракційних депутатів.

З “Батьківщини” та фракції Ляшка не з’явилися по 6 народних обранців. Також були відсутні 6 депутатів від “Самопомочі”, 4 від “Волі народу”, 8 – від “Відродження”, 9 – від “Опозиційного блоку”.

Список прогульників

Зазначимо, що голова Верховної Ради України Андрій Парубій обіцяв опублікувати в “Голосі України” прізвища депутатів-прогульників, однак така інформація в парламентській газеті не з’являлася. Пізніше спікер пояснив, що порушників будуть виявляти у разі, якщо якийсь із важливих законопроектів не набере достатньої кількості голосів.

Також раніше Парубій обіцяв позбавляти депутатів-прогульників зарплат.

Читайте також:
Парубій різко відповів на звинувачення Тимошенко та пообіцяв публікувати списки “прогульників”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна