За антикорупціонерами ведуть спостереження та навідуються “незвані” гості, – Шабунін

 

За антикорупційними активістами ведуть незаконне спостереження. Про це повідомив керівник громадської організації “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін в “Фейсбуці“.

З його слів, ключових працівників Центру протидії корупції вже давно слухають, а тепер ще й почали таємно навідуватися “в гості”.

“Нещодавно хтось з’їздив до нас з дружиною на ділянку, сфоткав і виклав наш будинок у мережу. Ніякої сенсації не трапилося, бо я сам періодично фоткаю будову і пощу її, аби уникнути інсинуацій і ботоОру на тему “а-а-а, Шабунін зводить хороми на гранти!””, – написав Шабунін .

Він зазначив, що коментарів щодо будинку у нього не брали, та пояснив, за які гроші купив ділянку та будує будинок.

“Кілька років тому придбали з дружиною 5,8 соток під Києвом. Згодом почали там будуватися: перший внесок повністю погасили після продажу квартири на Борщагівці. Решту будемо виплачувати три з половиною роки – влізли в розстрочку від забудовника. Дім в один поверх: три кімнати, суміжна кухня-зал, котельня і кладовка – всього 120 кв. м. Загальна вартість разом з чистовим ремонтом, кухнею, сантехнікою, скважиною, насосом, септиком і т.д. $83 тис. дол.”, – розповів він.

Також Шабунін додав фото будинку, щоб “незвані гості не совались там”.

Будинок Шабуніна

Будинок Шабуніна

Крім того, Віталій Шабунін надав посилання на свою декларацію про доходи за 2015 рік і заявив, що чекає на декларації всіх нардепів.

Такі відомості голова Центру протидії корупції оприлюднив з огляду на розголос навколо купівлі квартири народним депутатом України Сергієм Лещенком, який теж заявляє про незаконне стеження за ним фігурантів його антикорупційних розслідувань.

Читайте також:
ЄС готовий брати участь у відборі антикорупційних суддів та підтримує самостійну “прослушку” НАБУ

Кадигроб: Лещенко не переписав квартиру на кота, але розчаровані мають рацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна