В окупованому Криму чекають на делегації з ЄС та збираються встановлювати “побратимські” відносини

 

Так званий “віце-прем’єр уряду” окупованого Криму Георгій Мурадов заявив, що відразу кілька делегацій європейських бізнесменів і парламентаріїв відвідають Крим до кінця року. Про це повідомляє російське видання “РИА Крым“.

За його словами, вперше в окупований Крим вже на цьому тижні приїдуть підприємці з Баварії.

“Баварські бізнесмени до нас прибувають в найближчі дні. Будуть перебувати тут до закінчення тижня. Ми їх будемо приймати в Раді міністрів. Наші баварські друзі приїдуть обговорювати питання, пов’язані з переробкою сільськогосподарської продукції”, – уточнив він.

Наступними окупанти чекають італійських парламентаріїв і французьких депутатів. За словами Мурадова, інтерес до Криму виявляють і громадяни Сербії і Чорногорії. При цьому ні імена політиків, ні навіть провінції, з яких вони приїдуть, постпред не повідомив.

“Незабаром до нас прибуде італійська делегація. Там буде чимало представників місцевих парламентів, в тому числі, голова, за сьогоднішніми даними, парламенту однієї з провінцій. Не хочу спеціально називати, щоб не шкодити людям на них же відразу починають тиснути американці, європейські органи . Французькі депутати знову збираються приїжджати сюди. у нас з Францією саме на депутатському рівні вишикувався дуже позитивний інтенсивний діалог”, – зауважив Мурадов.

Мурадов заявив, що ціла низка італійських міст висловлюють бажання встановити побратимські стосунки із кримськими містами. Такі заявки, за словами Мурадова, є від двох міст Чорногорії. Крім того, окупанти Криму хочуть розвивати відносини з Сербією та зазначається, що делегація з Криму туди збирається в жовтні і буде показувати, як живе окупований Крим.

Читайте також:
Відновлення діалогу з Росією не вплине на позицію Туреччини щодо Криму, – Ердоган

Президент Чехії заявив, що Крим не може бути повернутий Україні

Прокуратура АР Крим порушила справу за фактом візиту на півострів французьких депутатів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна