Кремлівський пропагандист, якому заборонений в’їзд в Україну,  має квартиру в Одесі

 

Скандальний кремлівський пропагандист Грем Філліпс володіє квартирою в Одесі. Про це повідомляє “Обозреватель” з посиланням на дані реєстру про майнові права на нерухомість.

Так, Філліпсу належить квартира загальною площею 65 квадратних метрів, яку він придбав в жовтні 2013 року – напередодні початку Революції гідності в Україні.

Доумент про квартиру Грема Філіпса Доумент про квартиру Грема Філіпса

Філліпс відомий своїми пропагандистськими репортажами з непідконтрольних Києву українських територій.

Під час звільнення українських полонених Грем Філіпс, ввімкнувши камеру, провокував та вигукував образливі слова на адресу Володимира Жемчугова, який перед тим, як потрапити в полон підірвався на розтяжці, втративши зір та залишившись без рук. Жемчугов гідно відповідав на закиди Філліпса, наголошуючи, що він знаходиться на своїй землі, де народився і виріс.

У 2014 році СБУ затримала Філліпса і видворила його з України із забороню в’їзду.

Проте 9 вересня Філіпса помітили на адмінкордоні з окупованим Кримом, де він не перетинаючи кордону намагався спровокувати українських прикордонників.

Читайте також:
Російський пропагандист провокував українських прикордонників на адмінкордоні з Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна