Анджеліна Джолі розлучається з Бредом Піттом

Розпадається найвідоміше голлівудське подружжя: Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом. Адвокат актриси, що є послом доброї волі ООН, підтвердив цю інформацію агентству Reuters.

Це рішення було прийняте “заради здоров’я родини”, сказав адвокат Роберт Оффер.

За його словами, акторка не коментуватиме цю інформацію і просить про приватність для своєї родини в цей час.

Джолі і Пітт прожили спільно 12 років. Вони були разом з 2004 року, але одружилися лише в серпні 2014-го. Приватна шлюбна церемонія пройшла у французькому Провансі.

Подружжя має шість дітей – Меддокса, Пекса, Захару, Шайло, а також близнюків Нокс і Вів’єн. Троє з них були усиновлені в Кенії, Ефіопії та В’єтнамі.

Для 52-річного Бреда Пітта це другий шлюб. Його першою дружиною була акторка Дженніфер Аністон.
Джолі раніше була одружена з акторами Джонні Лі Міллером та Біллі Бобом Торнтоном.

Джолі і Пітт знялися разом у фільмі “Містер та місіс Сміт” (2005) – про двох професійних кілерів, які отримали завдання вбити одне одного. У фільмі Анджеліни Джолі “Біля моря” (2015) актори грають подружжя, яке переживає кризу.

41-річна Анджеліна Джолі – американська акторка, фотомодель, режисерка, лауреатка премії “Оскар” (2000) та трьох премій “Золотий глобус”. Вона відомий посланець доброї волі ООН і часто виступає на тему біженців.
Має також громадянство Камбоджі.

52-річний Бред Пітт (Вільям Бредлі Пітт) – американський актор, лауреат премій “Оскар” (2014) та “Золотий глобус” (1996).




Читайте також:
Від України на “Оскар” висунули фільм про сільських шерифів Херсонської області. ТРЕЙЛЕР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна