У Сімферополі сталася пожежа на передвиборчому мітингу “Єдиної Росії”

 

У Сімферополі на мітингу-концерті партії “Единая Россия” ввечері 16 вересня загорівся дизель-генератор.

Займання сталося за сценою. У зв’язку з цим довелося перервати виступ творчих колективів.

За повідомленням Кримінформ, загоряння не викликало паніки серед глядачів, які спочатку спокійно спостерігали за ним, а через деякий час почали розходитись.

Під час проведення цього мітингу в Сімферополі перекрили центральні вулиці. За інформацією місцевих ЗМІ, це призвело до заторів.

Відео пожежі:

Як відомо, на 18 вересня на території Росії, а також в окупованому Криму заплановані вибори в Державну думу Федеральних зборів Російської Федерації VII скликання.

Верховна Рада України звернулася до парламентів іноземних держав і міжнародних організацій із закликом утриматися від участі в спостереженні за перебігом виборів до Держдуми в анексованому Криму, а також закликає за будь-яких обставин не визнавати їх результати.

МЗС України заявило про неможливість проведення виборів до Держдуми як у Криму, так і на території дипломатичних представництв РФ на території континентальної України.

Читайте також:
ЗА КРИМ ВІДПОВІСТЕ! Що приховує заборона росіянам
голосувати на думських виборах в Україні

Прес-секретар російського президента Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Росія ніяк не реагуватиме на можливу відмову парламентів іноземних держав визнати результати майбутніх виборів на території Криму.

Читайте також:
Розрив окупаційної пропаганди. В Білогірському районі Криму мовить лише українське ТБ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна