Перші тести в антикорупційну прокуратуру склала майже половина кандидатів

 

На першому етапі тестування кандидатів на посади прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) 170 із 311 осіб подолали прохідну 80-бальну межу, а двоє кандидатів набрали максимальні 100 балів. Про це повідомив антикорупційний прокурор Назар Холодницький.

“За результатами тестування 170 кандидатів подолали прохідну 80-бальну межу, а двоє кандидатів набрали 100 балів”, – написав він у “Фейсбуці”.

Глава САП зазначив, що сьогодні, 17 вересня, відбувався перший етап конкурсу на зайняття посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури – тестування на знання законодавства.

Із 370 допущених кандидатів на тестування з’явилося 311 осіб.

“59 осіб з різних причин на тестування не з’явились, але вони матимуть можливість пройти цей етап у додатковий день після надання відповідної інформації щодо поважності причин неявки в основний день”, – розповів Холодницький.

“Рейтингові дані щодо проходження тестування на знання законодавства можуть бути уточнені після перевірки відомостей та будуть опубліковані на сайті Генеральної прокуратури України”, – додав він.

Наступний етап конкурсу на загальні здібності (General skills) відбудеться 24 вересня в приміщенні Національної академії прокуратури України.

Читайте також:
Антикорупційна справа “копає” справи на 10 депутатів з різних фракцій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна