Офіцер із Десни поставив біля полігону білборд із “привітом нікчемам і сволоті”. ФОТО

 

Роман Сініцин (Балан)
IT-бізнес, волонтер

(FB)

“Посилати людей на війну ненавченими – значить зраджувати їх. Конфуцій”.

Це Деснянська розвилка. Поворот на полігон “Десна”. Найбільший навчальний центр в Україні (169-й навчальний гвардійський центр Сухопутних військ Збройних сил України)..

Цей білборд поставив один з офіцерів, який там служить. За власний кошт. Ми не будемо розкривати його посади і ПІБ.

Той, хто хоч трохи дотичний до “деснянської” теми – прекрасно зрозуміє, про що це.

Пох#їзм, що межує з прямим саботажем, безвідповідальність, відсутність мотивації будувати і присутність мотивації сп#здити.

bilbord-desna-konfutsiy-_2

Ось що пише людина, яка це розмістила:

“Можливо, хтось вважатиме це жестом відчаю на шкільному рівні. Хтось навпаки – тонким тролінгом. Хтось – марною тратою часу, мовляв, тих, у кого совісті, все одно не пройме.

Це підтримка здоровим силам “Десни”. Людям, яких я дуже поважаю. Їх там чимало.

Це нагадування втомленим і небезнадійним, готовим працювати на совість, правильно і з віддачею, але розчавленими старою системою, яка зараз, на жаль, панує.

І, нарешті, це мій привіт всім тим, кого я щиро ненавиджу. Імітаторам, переконаним неробам, злодюгам і реальним прихованим ворогам.

Совісті в них немає. Але в глибині душі кожен знає, що він нікчема і сволота. І те, що за спинами й поруч будуть (а будуть же) перешіптуватись і хихикати, вони сприйматимуть на свій рахунок, і скаженітимуть.

Крім того, якби там було написано “ганьба, даєш, і т.д.”, вони б розсердилися та й квит. А так – це те, проти чого вголос не заперечиш (якщо не дурень), та всі розуміють, про що це. І це бісить постійно. І нічого не вдієш.

Крім того, багато зробить підла уява, ведена стрьомним почуттям “неспійманого злодія”. Це почуття в них заміняє совість. І жовч власна їстиме їх зсередини, обіцяю))

Так, це тролінг. Так – автомат ефективніший. А документи з фактами, слідство і суд – ще ефективніші. Але поки – все, що можу”.

Читайте також:
У Десні виявили контрактника, який зумисно приховав туберкульоз

Скандал із харчуванням у “Десні”: МО розриває контракт із постачальником,
Полторак підключив прокуратуру

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна