Бойовики на жодному з напрямків не дотрималися “режиму тиші”

 

За минулу добу, 15 вересня,  бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, незважаючи на оголошений “режим тиші”. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 12 порушень “режиму тиші”. Зокрема, обстріли з боку противника з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї велися по позиціях українських військових у Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому. Окрім того, по Зайцевому окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, а по Верхньоторецькому стріляв снайпер.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 16 порушень “режиму тиші”. Російсько-окупаційні війська вдавалися до збройних провокацій та вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї поблизу Широкиного, Мар’їнки, та Новотроїцького.

На Луганському напрямку зафіксовано 2 порушення “режиму тиші”. Противник порушив режим “тиші” в районі Новоолександрівки, де відкривав вогонь з стрілецької зброї.

Вогонь у відповідь сили АТО не відкривали.

Читайте також:
Міністрів Німеччини та Франції у Краматорську зустріли мітингом

“Під візит” Штайнмаєра бойовики стріляли лише сім разів. ССО в “день тиші” тренували десантування

За добу троє українських воїнів зазнали поранення. “Режим тиші” дотримується вибірково

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна