Прикордонники затримали двох молдаван, яких розшукували за торгівлю людськими органами

 

Співробітники Держприкордонслужби затримали двох громадян Молдови, яких розшукували з торгівлю людськими органами та громадянина Латвії, якого розшукували за шахрайство. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Повідомляється, що в пунктах пропуску “Кучурган” та “Маяки” прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили та затримали двох молдован, яких за даними бази Інтерполу розшукували правоохоронні органи Молдови та Німеччини за торгівлю людськими органами та крадіжку.

Громадян Молдови передали співробітникам Національної поліції.

Крім того, учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” затримали громадянина Латвії. Його розшукували чеські правоохоронці за шахрайство. Затриманого громадянина встановленим порядком передано представникам Національної поліції в аеропорту “Бориспіль”.

Читайте також:
Прикордонник на Слобожанщині організував незаконний канал переправки людей через кордон з РФ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна