Росія віддала наказ бойовикам на Донбасі повністю припинити обстріли з 15 вересня

 

Генеральний штаб РФ віддав розпорядження бойовикам на тимчасово окупованих територіях сходу України про повне припинення вогню з 00.00 15 вересня.  Про це повідомляє прес-служба головного управління розвідки Міноборони.

“В свою чергу, командування 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ віддало наказ продовжувати обстріли до зазначеного терміну припинення вогню, що призвело до значного нарощування протягом минулої доби інтенсивності обстрілів позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння”, – зазначається в повідомленні.

Як повідомляється, по опорних пунктах наших підрозділів на Слов’янському та Донецькому напрямках були застосовані 122 та 152-мм артилерійські, а також 82 та 120-мм мінометні системи.

Читайте також:
Невдоволений поведінкою окупантів донеччанин застрелив бойовика

Вранці бойовики накрили мінометним вогнем Авдіївку. ФОТО

Бойовики наростили кількість обстрілів. По Зайцевому та Авдіївці гатили з артилерії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна