Гілларі Клінтон могли отруїти, вважає експерт, який не довіряє Трампу й Путіну

 

Американський судмедексперт Беннет Омалу, який відкрив таке захворювання, як хронічна травматична енцефалопатія, вважає, що кандидата на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон могли отруїти. Про це пише The Washington Post.

“Я повинен порадити штабу Клінтон провести токсикологічний аналіз крові Клінтон. Цілком можливо, що її отруїли”, – написав Омалу в “Твіттері”.

При цьому медичний експерт зазначив, що не довіряє президенту РФ Володимиру Путіну та кандидату на пост президента США від Республіканської партії Дональду Трампу, який захоплювався Путіним.

“Вашингтон пост” нагадує, що Путін фігурує в справі про отруєння колишнього агента КДБ Олександра Литвиненка в 2006 році в Лондоні.
У січні 2016 року суддя Вищого суду Лондона представив доповідь, в якій стверджувалося, що до вбивства Литвиненка “ймовірно причетний” Путін.

Як відомо, напередодні виборів-2004 в Україні також був отруєний діоксином антиросійський кандидат у президенти Віктор Ющенко, і тоді експерти говорили про “російський слід” у цьому замаху.

Два дні тому у Гілларі Клінтон діагностували пневмонію. До цього в неї був кашель, який спочатку пояснили алергією.

Під час траурного заходу в Нью-Йорку Клінтон різко стало погано, вона навіть не змогла самостійно дійти до свого автомобіля.

У штабі політика погіршення її самопочуття пояснили перегрівом.

Згодом в штабі заявили, що Клінтон продовжить свою передвиборчу кампанію відразу після того, як оговтається від хвороби.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада. Зараз рейтинги Клінтон і Трампа приблизно рівні.
Раніше Дональд Трамп заявляв, що готовий визнати “російський вибір кримчан”.

Читайте також:
Клінтон звинуватила Трампа у проросійській політиці і звеличуванні Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна